2020 strand
31 december 2019

2019: VAN PITTORESKE BESTEMMINGEN TOT EN MET AVONTUURLIJKE ACTIVITEITEN

Het is alweer de laatste dag van 2019. Een mooi moment om even terug te blikken op de artikelen die het afgelopen jaar zijn verschenen op ons weblog. Kijkt u ook mee? Zo weet u zeker dat u geen artikel heeft gemist.

 

Ontdek allerlei bestemmingen in de Algarve

 

De Algarve zit vol leuke dorpen en steden. We hebben u in 2019 daarom weer met verschillende populaire plaatsen kennis laten maken:

  • Loulé: bekend van de zigeunermarkt en de mooie overdekte dagmarkt. Deze stad in het binnenland heeft echter ook gezellige winkelstraten met een gevarieerd winkelaanbod. Geniet ook in Loulé van de authentieke Portugese sfeer.
  • Golden Triangle: de Gouden Driehoek is het gebied waar de rich & famous graag hun vakantie doorbrengen. Hier staan de duurste huizen, maar ook vindt u er prachtige uitgestrekte stranden, toprestaurants en veel golfbanen.
  • Alvor: dit plaatsje ligt pittoresk aan een rivier en bij de zee. Het dorp vormt een mooi startpunt om de natuur in de omgeving te verkennen. Verder heeft u in Alvor een ruime keuze uit allerlei restaurants en zijn er mooie stranden.
  • Carvoeiro: de kleurrijke huisjes aan het strand hebben hier al veel mooie foto's opgeleverd. Maar ook de zandrotsen aan de kust vormen een onvergetelijk plaatje. Carvoeiro is dan ook met zijn vele restaurants en het gezellige strand een populaire vakantiestek.

Algarve: een gebied vol avontuur

 

Voor wie graag het avontuur opzoekt, is er in de Algarve van alles te beleven. Van jeeptochten tot en met rotsklimmen en van mountainbiken tot en met een wandeling over touwbruggen: u kunt er op ons blog alles over lezen.

 

Winkelen in de Algarve: van vis tot souvenirs

 

Van het ontdekken van lokale culinaire specialiteiten tot en met het scoren van de mooiste souvenirs: voor de meesten hoort shoppen echt bij een vakantie. Dit jaar namen wij u mee naar de vismarkt en gaven wij u een overzicht van Portugese souvenirs die niet alleen leuk, maar ook praktisch zijn.

 

Blijf ook in 2020 op de hoogte

 

Leest u graag informatie over de Algarve? Volg ons dan in 2020 ook op Facebook en Twitter. Hier publiceren we bovendien regelmatig mooie aanbiedingen en nieuwe vakantiehuizen in ons aanbod. Of laat u informeren door onze gratis nieuwsbrief. Inschrijven doet u eenvoudig via de invulvelden onderaan deze pagina.

 

(Foto (c) Can Stock Photo / srikijt)

Wellicht ook interessant voor u

/Kurkeiken in de natuur - Algarve
30 november 2020

KURK: PUUR NATUUR EN SUPER VEELZIJDIG

/Ligstoelen aan een zwembad van een villa in Monchique - Algarve - Portugal
31 augustus 2017

VAKANTIEHUIZEN IN DE ALGARVE MET BIJZONDERE ZWEMBADEN: EXTRA GROOT OF DICHT AAN ZEE

/Zeemeeuw in de haven van Vilamoura
23 september 2016

VILAMOURA: DE JETSET SPOT VAN DE ALGARVE

/Kleurrijke schaaltjes op de zigeunermarkt in de Algarve
15 juli 2016

STRUINEN OP DE PORTUGESE ZIGEUNERMARKTEN